ANDRZEJKI 2017

 

 

MENU ANDRZEJKOWE 2017

 

DANIA NA CIEPŁO:

キ   KREM Z WĘDZONEJ DYNI

キ     UDKO Z KACZKI KONFIT, SOS PIGWOWY

キ     DORSZ PIECZONY, MUS PIGWOWY

キ     ZIEMNIAK PIECZONY

キ     KAPUSTA CZERWONA DUSZONA

 

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

キ      SCHAB ZE ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ

キ      TERRINA FRANCUSKA Z KACZKI BARBARIE

キ      DESKA SERÓW

キ      CARPACCIO Z POLSKIEGO BURAKA, GRECKI SER, DRESING POMARAŃCZOWY

DESER:

キ      CIASTO

 

PO PÓŁNOCY:
キ      GDAŃSKA SOLIANKA
 

 

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

ORAZ WÓDKA

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ!

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI WODZIREJ

CENA 110 zł/1 os.

 

 

ZAPROSZENIA DO ODEBRANIA BĘDĄ NA BARZE, W DWÓCH OSTATNICH   TYGODNIACH LISTOPADA, PO PRZEDSTAWIENIU PRZEZ PAŃSTWA IMIENNEJ LISTY GOŚCI. USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

058 521 71 92 , 724-730-127