ANDRZEJKI 2018

MENU ANDRZEJKOWE 2018
 24.11.2018r.
DANIA NA CIEPŁO:

キ   BULION Z GĘSI Z KLUSECZKAMI

 

キ     ZRAZ Z UDŹCA WOŁOWEGO

キ     BOCZEK Z DZIKA DŁUGO PIECZONY

キ     SOS Z LEŚNYCH GRZYBÓW

キ     ZIEMNIAK PIECZONY Z WĘDZONĄ SŁONINKĄ

キ     BLANSZOWANA CZERWONA KAPUSTA

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

キ      PASZTET Z GĘSI

キ      ROLADA Z KACZKI Z ŻURAWINĄ

キ      BOCZEK Z MIGDAŁAMI

キ      KARCZEK PIECZONY

キ      DORSZ MARYNOWANY W MIODZIE

キ      ŁOSOŚ WĘDZONY Z WOLNEJ CHODOWLI

キ      WĘDZONY PSTRĄG TĘCZOWY

キ      SERY ZAGRODOWE

 

DESER:

キ      SZARLOTKA DOMOWA

キ      SERNICZEK

 

PO PÓŁNOCY:
キ      ŻEBERKO WOŁOWE NA BIGOSIE

キ      CHLEB ŻYTNI NA ZAKWASIE

 

 

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

ORAZ WÓDKA, WINO, PIWO

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ!

 

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI DJ MARCO

 

CENA 150 zł/1 os.

 

ZAPROSZENIA DO ODEBRANIA BĘDĄ NA BARZE, W DWÓCH OSTATNICH   TYGODNIACH LISTOPADA, PO PRZEDSTAWIENIU PRZEZ PAŃSTWA IMIENNEJ LISTY GOŚCI. USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

058 521 71 92 , 724-730-127

 

 

Logo