ŚLEDZIK 2019

MOLDIV-001 — kopia

ŚLEDZIK 

02.03.2019

DANIA NA CIEPŁO:

キ          ZUPA OI AGROTES Z BOCZKIEM

 

キ          POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z PUDREM BOROWIKOWYM

キ          ŻEBERKA WIEPRZOWE Z SOSEM ŚLIWKOWYM

キ          PIECZONA RYBA Z MASŁEM ZIOŁOWYM

キ          ZIEMNIAK GRATIN

キ          WARZYWA KORZENNE KONFITOWANE

 

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

キ          TRIO ŚLEDZIOWE (ŚLEDŹ SMAŻONY Z MAJERANKIEM,

ŚLEDŹ NA  REMULADZIE, ŚLEDŹ MARYNOWANY PO STAROPOLSKU)

キ          BOCZEK Z MIGDAŁAMI

キ          KARCZEK PIECZONY

キ          SCHAB ZE ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ

キ          PÓŁMISEK TRÓJMIEJSKICH WĘDLIN

キ          DESKA SERÓW Z BAKALIAMI I WINOGRONAMI

キ          FRANCUSKA TERRINA Z DZIKA

キ          SAŁATKA Z KURCZAKIEM I GRECKIM MAKARONEM ORZO

 

DESER:

キ          SZARLOTKA DOMOWA

キ          SERNICZEK

 

PO PÓŁNOCY:

キ          STAROPOLSKI ŻUREK NA ZAKWASIE

 

 

NAPOJE BEZALKOHOLOWE

ORAZ WÓDKA, WINO, PIWO

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ!

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI DJ

CENA 150 zł/1 os.

 

USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

058 521 71 92 , 724-730-127


 

 

Logo