ŚLEDZIK 2018

10 LUTEGO 2018

ŚLEDZIKOWY BAL MASKOWY

 

DANIA NA CIEPŁO:

キ   ZUPA GRZYBOWA Z ŁAZANKAMI

 

キ     FILET Z BARWENY

キ     SCHAB ZE ŚWINI ZŁOTNICKIEJ

キ     ZIEMNIAKI W POPIELE

キ     WARZYWA KORZENNE

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

キ      TATAR ZE ŚLEDZIA MARYNOWANEGO W WÓDCE Z MAŚLAKIEM

キ      TERRINA FRANCUSKA Z KACZKI BARBARIE

キ      ŚLEDZIE: PO KASZUBSKU, SMAŻONE MARYNOWANE, Z WIEJSKĄ ŚMIETANĄ I ANTONÓWKĄ

キ      PÓŁMISKI WĘDLIN I MIĘS PIECZONYCH

キ      DESKA SERÓW Z OWOCAMI

 

DESER:

キ      CIASTO

 

O PÓŁNOCY:
キ      GULASZ Z DZIKA
 

 

NAPOJE ALKOHOLOWE

(WÓDKA, WINO, PIWO)

I BEZALKOHOLOWE

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ!

 

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI WODZIREJ

 

CENA 150 zł/1 os.

 

MILE WIDZIANE PRZEBRANIA KARNAWAŁOWE!

ZAPROSZENIA DO ODEBRANIA BĘDĄ NA BARZE, DWA TYGODNIE PRZED IMPREZĄ, PO PRZEDSTAWIENIU PRZEZ PAŃSTWA IMIENNEJ LISTY GOŚCI.

USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

          058 521 71 92 , 724-730-127