SYLWESTER 2016

DANIA NA CIEPŁO:

  • ROSÓŁ Z KACZKI

TALERZ ŚRÓDZIEMNOMORSKI:

MOUSSAKA- GRECKA ZAPIEKANKA Z MIĘSA MIELONEGO Z DODATKIEM BAKŁAŻANÓW, POMIDORÓW I BESZAMELU, STIFADO- MARYNOWANA WOŁOWINA W PIKANTNYM SOSIE POMIDOROWYM, ŁOSOŚ W CIEŚCIE FRANCUSKIM ORAZ PUREE WARZYWNE.

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

  • TYMBALIKI RYBNE
  • SCHAB W DELIKATNEJ, WINNEJ MALADZE
  • ROLADA Z BOCZKU Z MIGDAŁAMI
  • KARCZEK PIECZONY
  • PÓŁMISKI WĘDLIN
  • PÓŁMISKI Z SERAMI
  • TARINA FRANCUSKA Z KACZKI BARBARIE
  • PÓLMISEK RYB WĘDZONYCH

PO PÓŁNOCY:

  • BOUEF STROGONOFF

NAPOJE ALKOHOLOWE

(WÓDKA, WHISKY, GIN, MARTINI, WINO, PIWO)

I BEZALKOHOLOWE

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ

O PÓŁNOCY LAMPKA SZAMPANA

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI WODZIREJ

CENA 300 ZŁ/1 OS.

PRZY GRUPACH MIN. 10 OSÓB 250 ZŁ/1 OS.

REZERWACJA MIEJSCA TO WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 50 ZŁ/OS. DOPŁATĘ DO CAŁOŚCI KWOTY PROSIMY WPŁACIĆ DO DNIA 10.12.2016 ROKU. ZAPROSZENIA DO ODEBRANIA BĘDĄ NA BARZE, W DWÓCH OSTATNICH   TYGODNIACH ROKU, PO PRZEDSTAWIENIU PRZEZ PAŃSTWA IMIENNEJ LISTY GOŚCI. USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

058 521 71 92 , 724-730-127