SYLWESTER 2018

 

MENU
 

 

DANIA NA CIEPŁO:

キ      KREM Z PAPRYKI  I BATATÓW

キ      BEEF STIFADO Z SOSEM Z KASZTANÓW

キ        HALIBUT SMAŻONY, PESTO Z RUKOLI

キ        FONDANT ZIEMNIACZNY

キ        GOSZEK BLANSZOWANY Z KURKAMI

 

 

PRZYSTAWKI NA ZIMNO:

キ      TATAR WOŁOWY, BOROWIKI, ANCHOIS

キ      TARTINKI  Z  PASTAMI TYPU HUMUS

キ      ŚLEDŹ W OLIWIE WINOGONOWEJ Z ZIELONYM PIEPRZEM

キ      SCHAB ZE ŚLIWKĄ Z WASABI

キ      PASZTET Z KACZKI

キ      KARCZEK PIECZONY

キ      ROLADA Z BOCZKU Z PISTACJAMI

キ      SAŁATKA PIREUS Z GRECKIM MAKARONEM ORZO

キ      DESKA SERÓW

 

PO PÓŁNOCY:
キ      KOCIOŁEK BAŁKAŃSKI Z WOŁOWINĄ
 

 

NAPOJE ALKOHOLOWE

(WÓDKA, WHISKY, GIN, MARTINI, WINO, PIWO)

I BEZALKOHOLOWE

SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ

 

O PÓŁNOCY LAMPKA SZAMPANA

OPRAWĘ MUZYCZNĄ ZAPEWNI WODZIREJ

 

CENA 300 ZŁ/1 OS.

 

 

REZERWACJA MIEJSCA TO WPŁATA ZALICZKI W WYSOKOŚCI 50 ZŁ/OS.

DOPŁATĘ DO CAŁOŚCI KWOTY PROSIMY WPŁACIĆ DO DNIA 10.12.2018 ROKU.

ZAPROSZENIA DO ODEBRANIA BĘDĄ NA BARZE, W DWÓCH OSTATNICH TYGODNIACH ROKU, PO PRZEDSTAWIENIU PRZEZ PAŃSTWA IMIENNEJ LISTY GOŚCI. USTAWIENIE STOŁÓW W FORMIE BIESIADNEJ.

INFORMACJA W TAWERNIE  LUKULLUS  LUB POD NUMERAMI TEL:

058 521 71 92 , 724-730-127

 

Logo