Catering wielkanocny 2021
Catering Wielkanocny
Dania na ciepło | |
Żurek staropolski z biała kiełbasą | 35 zł/1litr |
Biała kiełbasa z sosem cebulowo - chrzanowym | 90 zł/10szt. |
Pierś z kaczki z sosem pomarańczowym | 320zł/10 por. |
Udko z kaczki w sosie żurawinowym | 290 zł/10 por. |
Filet z łososia w sosie serowym | 330 zł/10 por. |
Pieczony sandacz z musem z groszku | 290 zł/10 por. |
Zraz wołowy z klasycznym farszem | 200 zł/10 por. |
Buraczki na ciepło | 70zł/10 por. |
Kapusta czerwona duszona z sokiem z czarnej porzeczki | 70zł/10 por. |
Półmiski zakąsek zimnych | |
Łosoś marynowany w cytrynie/ w burakach | 80 zł/500 g. |
Pieczeń wieprzowa | 60 zł/500 g. |
Schab ze śliwką kalifornijską | 60 zł/500 g. |
Pierś z indyka z morelą i świeżymi ziołami | 60 zł/500 g. |
Rolada z boczku z migdałami | 60 zł/500 g. |
Francuski pasztet z kaczki | 60 zł/500 g. |
Galantyna z kurczaka | 60 zł/500 g. |
Ciasta | |
Babka wielkanocna | 40 zł/ szt. |
Pascha wielkanocna | 45 zł/500 g. |
Strudel jabłkowy | 40 zł/500 g. |
1 porcja mięsa lub ryby = 120-150g.