Catering wielkanocny 2021

Catering Wielkanocny

 

Dania na ciepło
 Żurek staropolski z biała kiełbasą  35 zł/1litr
 Biała kiełbasa z sosem cebulowo - chrzanowym  90 zł/10szt.
 Pierś z kaczki z sosem pomarańczowym  320zł/10 por.
 Udko z kaczki w sosie żurawinowym  290 zł/10 por.
 Filet z łososia w sosie serowym  330 zł/10 por.
 Pieczony sandacz z musem z groszku  290 zł/10 por.
 Zraz wołowy z klasycznym farszem  200 zł/10 por.
 Buraczki na ciepło  70zł/10 por.
 Kapusta czerwona duszona z sokiem z czarnej porzeczki  70zł/10 por.
Półmiski zakąsek zimnych
 Łosoś marynowany w cytrynie/ w burakach 80 zł/500 g.
 Pieczeń wieprzowa 60 zł/500 g.
 Schab ze śliwką kalifornijską 60 zł/500 g.
 Pierś z indyka z morelą i świeżymi ziołami 60 zł/500 g.
 Rolada z boczku z migdałami 60 zł/500 g.
 Francuski pasztet z kaczki 60 zł/500 g.
 Galantyna z kurczaka 60 zł/500 g.
Ciasta
 Babka wielkanocna 40 zł/ szt.
 Pascha wielkanocna 45 zł/500 g.
 Strudel jabłkowy 40 zł/500 g.

1 porcja mięsa lub ryby = 120-150g.

Zamówienia przyjmujemy do 27.03.2021r.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.